Firma de Avocatura a Anului în România: Popovici, Nitu si Asociatii

 

Popovici, Nitu si Asociatii a fost recunoscuta Firma de Avocatura a Anului în România. Premiul a fost acordat de catre prestigioasa publica?ie britanica The Lawyer, în cadrul Galei Premiilor Europene The Lawyer 2012, eveniment ce a avut loc în data de 25 octombrie la Monte Carlo.

Juriul a fost alcatuit din reprezentanti de top ai unor firme britanice de avocatura, precum si ai unor companii multinationale de prestigiu: Caterpillar, Thomas Eggar, CBS Outdoor, Addleshaw Goddard, Travers Smith, Mitsui Sumitomo Insurance, HBO Europe, Unisys, G4S, Rusal, Macfarlanes, Wood Group, Clyde & Co, InterContinental Hotels si Stephenson Harwood.

În alegerea câstigatorilor, juriul a avut în vedere criterii precum abilitatea de a gestiona presiunile venite dinspre mediul economic pastrând în acelasi timp un nivel înalt al serviciilor oferite clientilor, viziunea strategica, cultura robusta a parteneriatului, dezvoltarea si performantele financiare, excelenta serviciilor juridice oferite, precum si managementul de exceptie.

Juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie