Premierul si presedintele pregatesc terenul pentru vizita FMI

 

Premierul Victor Ponta a avut joi o intrevedere cu presedintele Romaniei, Traian Basescu, pe tema apropiatei vizite a delegatiei Fondului Monetar International la Bucuresti.

ponta vs basescuPotrivit unui comunicat de presa al Guvernului transmis joi Agerpres, in cadrul acestei intalniri s-au abordat si alte teme de importanta pentru anul 2013.

Intalnirea s-a desfasurat in cadrul institutional normal Guvern-Presedintie, se mai arata in comunicat.

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au avut joi o intrevedere in cadrul careia s-au discutat chestiuni legate de bugetul Romaniei pe anul 2013 si de finantarea deficitelor, precizeaza, intr-o declaratie remisa Agerpres, purtatorul de cuvant al Presedintiei, Bogdan Oprea.

„Domnul presedinte Traian Basescu si domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta au avut o intrevedere astazi, la Palatul Cotroceni, care a durat mai bine de o ora si jumatate si in cadrul careia s-au discutat chestiuni legate de bugetul Romaniei pe anul 2013 si de finantarea deficitelor”, mentioneaza Oprea.
Potrivit unui comunicat de presa al Guvernului transmis joi Agerpres, premierul a avut o intrevedere cu presedintele, pe tema apropiatei vizite a delegatiei Fondului Monetar International la Bucuresti.

„Primul-ministru Victor Ponta a avut astazi o intrevedere cu presedintele Romaniei Traian Basescu pe tema apropiatei vizite a delegatiei Fondului Monetar International la Bucuresti. In cadrul acestei intalniri s-au abordat si alte teme de importanta pentru anul 2013. Intalnirea s-a desfasurat in cadrul institutional normal Guvern-Presedintie”, se arata in comunicatul Guvernului.

Reprezentantul rezident al FMI pentru Romania si Bulgaria, Tonny Lybek, a anuntat intr-un comunicat ca misiunea Fondului Monetar International, condusa de negociatorul-sef pentru Romania, Erik de Vrijer, va veni la Bucuresti pe 15 ianuarie, pentru cea de-a saptea si a opta evaluare a acordului stand by cu Romania.

„O misiune a FMI, condusa de Erik de Vrijer, va face o vizita la Bucuresti, in perioada 15 – 29 ianuarie 2013, pentru a desfasura cea de saptea si a opta evaluare a Acordului Stand By cu Romania. Misiunea FMI va discuta cu autoritatile romane evolutiile recente economice si de perspectiva, bugetul pentru 2013, progresele in reformele structurale, cat si politica monetara. Misiunea FMI va avea loc impreuna cu o echipa a Comisiei Europene si Bancii Mondiale. Concluziile vor fi facute publice la finalul misiunii”, a declarat reprezentantul rezident pentru Romania si Bulgaria, Tonny Lybek.

agerpres.ro.

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie