Klaus Johannis nemultumit de SITUATIA JENANTA in care a fost pusa Romania la Targul de turism din Viena

 

Primarul Sibiului, Klaus Johannis si-a exprimat nemultumirea fata de situatia jenanta creata de Ministerul IMM-urilor, Turismului si Mediului de afaceri, condus de Maria Grapini, in legatura cu prezenta Romaniei la Targul de turism Viena.

Klaus IohanisLa doar doua zile distanta de inceperea targului, Ministerul a decis sistarea fondurilor pentru construirea standului Romaniei, cu toate ca tara noastra avea statutul de partener la acest targ. Pentru evitarea situatiei delicate, organizatorii austrieci au construit pe banii lor, un stand simplu, in asa fel incat Romania sa-si poata desfasura prezentarea alaturi de celelalte tari.

Dezinteresul autoritatilor este de neconceput, intrucat Targul de la Viena a fost vizitat in cele trei zile de peste 148 de mii de potentiali turisti.
„Ministerul nu a dorit sa plateasca din cate am inteles standul, lucrare care a fost angajata. S-a recurs atunci la o varianta minimala de stand. In restul Europei, asa ceva ar fi inimaginabil. O tara sa fie… Deci prezenta Romaniei nu a fost ca hai sa ne ducem sa le aratam ce de tuica avem noi. Prezenta noastra a fost de tara partenera a Targului de Turism de la Viena. Foarte bun pentru noi, o posibilitate de a ne face simtita prezenta”, a declarat primarul Sibiului, citat de realitatea.net.

I.T.F.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie