Angajatii de pe lista concediatilor TVR intentioneaza sa dea in judecata institutia

 

Doi dintre angajatii TVR, care se regasesc pe lista celor concediati de la 1 februarie, intentioneaza sa dea in judecata Televiziunea Publica. Salariatii sustin ca nu au fost notificati legal pentru a participa la procesul de selectie de personal.

tvrSanda Visan, realizator in SRTv, si Cezar Ion, directorul Directiei Editoriale din TVR, sunt pe lista persoanelor care vor fi concedate de la 1 februarie si vor sa dea in judecata TVR.

„Nu am participat la acest proces de evaluare, pentru ca nu am fost notificata in mod legal. Consider ca o reformulare a obiectivelor de institutie publica de dimensiunea Televiziunii Romane este necesara, dar trebuie facuta legal si nedescriminatoriu”, a spus Sanda Visan, adaugand ca, in conditiile in care va fi preavizata in vederea concedierii, va actiona in instanta Televiziunea Romana. „O sa actionez in instanta, in masura in care voi primi o notificare. Cata vreme nu exista niciun document oficial care sa ma informeze despre acest proces (n.r. – de evaluare) nu pot sa am nicio opinie, dar sunt convinsa ca lucrurile, intr-un fel sau altul, isi vor urma cursul si, daca se dovedeste ca este un proces la care nu am participat si ca sufar consecintele neparticiparii mele, voi actiona in instanta institutia, cu tot regretul”, a explicat Sanda Visan. Ea a mai precizat ca mai sunt si alti angajati care nu au fost notificati sa participe la procesul de evaluare.

Unul dintre ei, Cezar Ion, directorul Directiei Editoriale din TVR, aflat la randul sau pe lista persoanelor ce vor fi concediate de la 1 februarie, a declarat, marti, ca nu a fost notificat oficial sa participe la procesul de evaluare. In aceste conditii, Cezar Ion a spus ca va da in judecata Societatea Romana de Televiziune, fiind in acest caz la al 11-lea proces cu TVR, scrie ziuanews.

dcnews.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie