Profesor batut in timpul orelor internat la spital

 

Un profesor a ajuns la spital după ce a fost bătut de rudele a doi elevi, chiar în timpul orelor. Oamenii susţin că profesorul i-ar fi lovit pe copii şi i-ar fi alergat până afară din şcoală, aşa că au venit ca să îi răzbune.

profesori

Camerele de supravghere de pe holurile şcolii au surprins momentul în care profesorul iese în fugă de hol şi aleargă să-i prindă pe elevi.

Incidentul a avut loc în timpul orei de muzică, în care un elev a început să-l jignească pe profesor. Deranjat de ton şi injurii, dascălul l-ar fi lovit pe elev. Ca să scape de furia profesorului,  elevul ar fi fugit din clasă, moment surprins şi de camerele de supraveghere montate pe holul şcolii

Băiatul a fugit direct acasă unde a povestit cele întâmplate la ora de muzică. Furioşi pe profesor, părinţii şi rudele acestuia au năvălit la şcoală, hotărîţi să-şi răzbune copilul.

După loviturile primite de la rudele elevului, profesorul s-a dus la spital ca să se îngrijească şi ca să-şi ia certificat medico-legal. Poliţiştii au început o anchetă la şcoală dar mai înainte i-au amendat pe părinţii elevului cu 50 de lei pentru că au intrat şcoală fără permisiunea conducerii.antena3.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie