Mediatorii pot fi membrii ai Asociatiei Nationale a Brokerilor de Afaceri din Romania

 

Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania – ANBAR – este prima organizatie care reuneste profesionistii implicati in domeniul intermedierilor de afaceri din Romania.

ANBARFondatorul asociatiei este Bursa Romana de Afaceri SA (rbeX), care la randul sau este Membru Asociat in Asociatia Internationala a Brokerilor de Afaceri (IBBA) cu sediul in Atlanta, Georgia, SUA – organizatie ce reuneste peste 1500 de brokeri de afaceri din intreaga lume.

Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania (ANBAR) isi propune ca prin parteneriatele internationale cu companii si cu organizatii similare de brokeri de afaceri din strainatate si, bazat pe pregatirea si profesionalismul membrilor ANBAR, sa creasca volumul de afaceri al membrilor sai si al clientilor acestora printr-o mai buna conectare la mediul de afaceri international.

Cine poate deveni membru ANBAR?
Profesionistii care activeaza in:

 •     consultanta de m&a (achizitii si fuziuni), private equity
 •     fonduri de investitii si activitati conexe
 •     avocatura
 •     contabilitate, audit
 •     evaluari
 •     consultanta de afaceri
 •     mediere
 •     domeniul financiar-bancar, imobiliar sau al asigurarilor,
 •     precum si toti profesionistii implicati in intermedierea de afaceri, si cei interesati in a-si dezvolta afacerile proprii dar si ale clientilor lor si a avea acces la oportunitati de afaceri locale si internationale, cursuri de pregatire in domeniul brokerajului de afaceri si networking.

Ce isi propune ANBAR:

 •     dezvoltarea unei retele nationale de brokeri de afaceri si conectarea acestora la mediul de afaceri international;
 •     pregatirea membrilor in cadrul cursurilor de initiere si acreditare in Brokeraj de Afaceri, destinate celor care vor sa profeseze intermedierea de afaceri la standarde internationale;
 •     crearea pentru membrii ANBAR a unui mediu de lucru organizat in cadrul Incubatorului de Afaceri al Asociatiei si posibilitatea de promovare a oportunitatilor si propunerilor de afaceri ale acestora sau ale clientilor lor prin intermediul platformei online www.anbar.ro.

In fapt, acesti trei piloni ai activitatii ANBAR, ofera membrilor accesul la oportunitati de afaceri nationale si internationale, conectarea la o retea internationala de brokeri de afaceri prin care acestia isi pot promova oportunitatile de afaceri si gasi solutii pentru clientii lor (fie ca este vorba de vanzarea sau cumpararea de afaceri, investitii, m&a, atragerea de parteneri strategici sau financiari, comert international, francize sau alte forme de parteneriate in afaceri), participarea la evenimente, cursuri de Brokeraj de Afaceri, sesiuni de coaching si mentorship, precum si acces la multiple oportunitati de cariera si business. georgiana matache, infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

1 comentariu

 1. Sonia spune:

  Multumesc pentru informatii, pana acum nu am stiut ca sunt atatea categorii de profesii cu care poti deveni membru ANBAR. As vrea sa aflu mai multe despre brokerajul de afaceri si daca este compatibil cu piata Forex.

Adaugă părerea ta


 

Distribuie