Legea biciclistilor ar putea deveni realitate

 

motor cu reactie pe bicicletaDeputatul PSD Carmen Moldovan și deputatul UDMR Attila Korodi, inițiatori ai platformei de comunicare și acțiune comună Green Politics – vor propune Parlamentului adoptarea Legii Bicicliștilor, o lege care să reglementeze drepturile și obligațiile bicicliștilor.

„Voi căuta să găsesc o punte de comunicare în Parlament și pentru această inițiativă. Probabil că în afara unor discutți principiale, trebuie să avem o discuție față în față cu cei care au lucrat la acest proiect. Acest proiect tehnic va trebui să fie transpus, cu ajutorul colegilor din Parlament, sub forma unui text de lege sau legi. Trebuie să îi convingem pe toți cei care pot schimba lucrurile, că există soluții elegante și sănătoase în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii rutiere, atât pentru bicicliști, cât și pentru ceilalți participanți la trafic”, a declarat deputatul UDMR , Attila Korodi.

Potrivit acestuia, la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie, ar putea exista deja un proiect de lege cu care să se meargă în Parlament.

Realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie