Prima catedra PwC – Antreprenoriat si Afaceri de familie deschisa la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca

 

Babes-BolyaiUniversitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca a inaugurat, zilele trecute, catedra PwC – Antreprenoriat şi Afaceri de familie, prima de acest fel din ţară. Catedra va funcţiona în cadrul Departamentului de Business al Facultăţii de Business.

Catedra PwC – Antreprenoriat şi Afaceri de familie a fost înfiinţată în urma unui parteneriat amplu dintre PwC şi Facultatea de Business. „Această catedră reprezintă o platformă de comunicare şi o punte de legătură între mediul academic, societate şi afacerile de familie. Reuşita acestei catedre depinde de implicarea noastră academică, dar în special de contribuţia ce urmează a fi adusă prin împărtăşirea experienţelor către noile generaţii”, a declarat conf. univ. dr. Ioan Alin Nistor, decan al Facultăţii de Business.

Printre activităţile pe care catedra intenţionează să le deruleze se numără: organizarea de workshop-uri tematice şi dezbateri, elaborarea de studii de piaţă şi analize asupra antreprenoriatului şi afacerilor de familie, organizarea unor conferinţe ale antreprenorilor, organizarea unor cursuri postuniversitare şi a unei şcoli de vară, cât şi susţinerea disciplinei de Antreprenoriat şi Afaceri de Familie – disciplină care se doreşte a fi introdusă în curricula Facultăţii de Business începând din anul academic 2013-2014.

Florina Pop

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie