Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, infiintat de Guvern

 

online-gamblingGuvernul a decis, prin ordonanţă de urgenţă aprobată miercuri, înfiinţarea Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, instituţie care va asigura şi suportul tehnic pentru astfel de activităţi, statul estimând că va realiza venituri suplimentare pentru buget.

Proiectul prevede că vor fi autorizaţi operatori locali de jocuri de noroc şi pariuri online. În plus, televiziunile vor putea transmite din nou emisiuni în care se desfăşoară jocuri de tip bingo, după ce acestea au fost interzise în vara anului trecut, relatează Mediafax.

Noul Oficiu va „exercita controlul tehnic, monitorizarea şi supravegherea pentru jocurile de noroc de tip pariuri on-line organizate prin intermediul sistemelor de comunicaţii de tip internet, sisteme de telefonie fixă sau mobilă, jocurile bingo organizate prin intermediul sistemelor de comunicaţii de tip internet, sisteme de telefonie fixă sau mobilă, jocuri de noroc on-line organizate prin intermediul sistemelor de comunicaţii de tip internet, sisteme de telefonie fixă ori mobilă”.

Noua entitate va asigura autorizarea, supravegherea şi monitorizarea, inclusiv tehnică, a tuturor tipurilor de jocuri de noroc reglementate de legislaţia în vigoare.

RTV.NET

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie