Red Sea Group demareaza o investitie imobiliara de 15 milioane de euro in zona Aviatiei, in Bucuresti

 

red-sea-groupÎn toamna lui 2007, două companii israeliene anunțau investiții de 500 de milioane de euro în 4.000 de locuințe la București.

Frumoasa perioadă de boom imobiliar, mană cerească la vremea aceea pentru investitorii străini, care au venit cu planuri mari pe piața rezidențială, s-a dus. A trecut și a lăsat în urmă proiecte neterminate, în faliment, preluate de bănci, oameni cu avansuri plătite și pierdute. O parte din investitorii dornici de profituri uriașe au ținut terenurile cumpărate înainte de criză pentru buruieni, iar acum, câțiva sunt forțați să valorifice terenurile prin dezvoltare.

Primul pas l-a făcut anul trecut dezvoltatorul imobiliar Tagor, care anunța, în paterneriat cu fondul de investiții britanic Patron Capital, planuri pentru mii și mii de locuințe în țara noastră încă din 2007. A demarat construcția unei prime faze dintr-un proiect rezdidențial din apropierea Capitalei și are în plan începerea altor construcții.

Mai nou, și israelienii de la Red Sea Group, care tot așa, investeau declarativ sute de milioane de euro în apartamente, au scos de la naftalină un proiect rezidențial. ECONOMICA.NET a scris de planurile companiei.

Acum a venit și comunicatul oficial: investiție de 15 milioane de euro pentru 180 de apartamente din zona Aviației din București.

Proiectul va avea 180 de apartamente dispuse în patru clădiri cu șapte etaje, iar investiția este asigurată din surse proprii ale celor două companii implicate în dezvoltarea proiectului. Lucrările de construcție pentru prima fază a proiectului, care va avea 45 de apartamente, au fost demarate luna aceasta, iar termenul de finalizare este estimat pentru luna martie a anului viitor. Prețurile pornesc de la 63.000 de euro plus TVA, însă prețul mediu al locuințelor din proiect este de 78.000 de euro plus TVA.

Andrada Ghira, Economica.net

Cuvinte cheie: , , ,

 

1 comentariu

  1. Poslanescu Liviu spune:

    Buna ziua,

    Doresc sa va propun cooptarea mea in proiectele rezidentiale la care va desfasurati activitatea.Sunt ing.Constructor si Diriginte de Santier

    Cu stima,
    ing.L.Poslanescu

Adaugă părerea ta


 

Distribuie