George Dragne, inspector în cadrul ITM Bucuresti, a fost arestat pentru luare de mita

 

Tribunalul Bucuresti a emis un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele lui George Dragne, inspector în cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti, acuzat de Parchetul Capitalei de luare de mita.

catuseDecizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.

Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei emis luni, la data de 24 mai, procurorii bucuresteni împreuna cu lucratori din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul de Investigare a Fraudelor si cu sprijinul de specialitate al Departamentului de Informatii si Protectie Interna l-au surprins în flagrant pe George Dragne în timp ce primea mita 1.000 de lei de la o femeie, denuntatoare în cauza.

Anterior, procurorii au fost sesizati de catre denuntatoare ca George Dragne i-a pretins, pe 21 mai, suma de 1.000 de lei pentru a face un act contrar atributiilor sale de serviciu, respectiv de a nu aplica o sanctiune contraventionala unei societati comerciale al carei administrator este femeia respectiva.

Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe lânga Tribunalul Bucuresti si Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul de Investigare a Fraudelor.agerpres.ro.

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie