Ministerul Justitiei a organizat Reuniunea Retelei Judiciare Romane in materie civila si comerciala

 

Vineri, 14 iunie 2013, a fost organizata la sediul Ministerului Justitiei, Reuniunea Retelei Judiciare Române în materie civila si comerciala, potrivit unui comunicat al MJ.

ministerul justitieiPe agenda discutiilor Retelei au figurat: raportul de activitate al punctelor nationale de contact pentru Reteaua Judiciara Europeana în materie civila si comerciala, precum si cel al Retelei Judiciare Române, probleme curente ale activitatii membrilor Retelei si Secretariatului acesteia, precum si propuneri pentru activitatile ce urmeaza a fi desfasurate în cursul anului 2013.

Au fost discutate: agenda legislativa a UE si unele proiecte de regulamente aflate în curs de negociere sau recent adoptate în domeniul liberei circulatii a cetatenilor si întreprinderilor prin simplificarea acceptarii anumitor documente oficiale în UE, precum si cele privind ordonanta asiguratorie europeana de indisponibilizare a conturilor bancare, insolventa, succesiuni, regimurile matrimoniale, masurile de protectie civila.

La întâlnire au participat membri Retelei Judiciare Române în materie civila si comerciala: judecatori de la sectiile civile ale curtilor de apel, reprezentanti din Ministerul Justitiei si un reprezentant al Uniunii Notarilor Publici din România. Reuniunea a fost deschisa de Simona-Maya Teodoroiu, secretar de stat, si Florin-Aurel Motiu, secretar de stat. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie