De la 1 iulie, vehiculele cu peste 3,5 tone vor putea circula in Ungaria numai dupa achitarea taxei de drum

 

Începând cu 1 iulie 2013, vehiculele a caror greutate totala maxima admisa depaseste 3,5 tone au dreptul sa circule pe drumurile din Ungaria numai dupa achitarea taxei de drum, au informat autoritatile ungare.

camioane legume turciaPotrivit comunicatului ITPF Oradea, informat prin intermediul Punctului de Contact Româno-Ungar de la Artand (R.Ungara), taxa de drum poate fi achitata la fiecare statie PECO, la birourile unde si anterior se putea achizitiona taxa de drum, precum si în punctul de trecere al frontierei Artand – Bors, la intrarea în Ungaria, în terminalul automarfarelor.

Soferii care nu au achitat taxa respectiva vor fi sanctionati, iar, în caz de nevoie, pâna la încasarea amenzii, se va trece la retinerea automarfarelor sau a certificatelor de înmatriculare.

Politistii de frontiera asigura în permanenta sprijin participantilor la traficul transfrontalier si împreuna cu autoritatile ungare actioneaza în comun pentru reducerea timpilor de asteptare si asigurarea unui control fluent si civilizat, se mai mentioneaza în comunicat.(AS-autor: Eugenia Pasca, editor: Marina Badulescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie