Parlamentarii se vor reuni in sesiune extraordinara, pentru reexaminarea Legii privind Statutul deputatilor si senatorilor

 

Senatorii si deputatii se vor reuni luni, de la ora 15,00, în sesiune comuna extraordinara pentru a dezbate si vota reexaminarea Legii privind Statutul deputatilor si senatorilor, ca urmare a deciziei Curtii Constitutionale din România.

parlamentari„Camera Deputatilor si Senatul sunt convocate în sesiune extraordinara în sedinta comuna în data de 1 iulie 2013, ora 15,00, pâna la finalizarea dezbaterilor si a votului asupra reexaminarii Legii pentru modificarea si completarea Legii nr.96/2006 privind statutul deputatilor si al senatorilor, ca urmare a Deciziei Curtii Constitutionale (Pl-x 1/2013, L1/2013)”, se arata în decizia de convocare a Parlamentului publicata în Monitorul Oficial.

Tot luni, de la ora 14,00, înainte de sedinta comuna va avea loc sedinta Birourilor permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor.

Deputatii au fost convocati luni si marti în sesiunea extraordinara pe ordinea de zi urmând sa se afle proiectul pentru punerea în aplicare a legii 135/2010 privind Codul de procedura penala.

Luni, la ora 13,30, se va întruni si Biroul Permanent al Camerei Deputatilor.

Plenul Camerei Deputatilor a decis miercuri sa retrimita la Comisia juridica, pentru o saptamâna, proiectul pentru punerea în aplicare a legii 135/2010 privind Codul de procedura penala, iar în aceste conditii presedintele forului, social-democratul Valeriu Zgonea, a spus ca va convoca sesiune extraordinara. agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie