Strategia Nationala Anticoruptie 2012–2015 – Implementare

 

Miercuri, 17 iulie 2013, Ministerul Justitiei, prin Secretariatul tehnic al Strategiei Nationale Anticoruptie (SNA), a organizat cea de-a patra reuniune a platformei de cooperare a administratiei publice centrale, parte a mecanismului de coordonare si monitorizare a Strategiei Nationale Anticoruptie 2012-2015, potrivit unui comunicat al MJ.

anticoruptieLucrarile Platformei au fost conduse de Simona Maya Teodoroiu, secretar de stat în cadrul Ministerului Justitiei si au reunit reprezentanti la nivel de secretar de stat, secretar general si expert ai ministerelor membre în platforma de cooperare, precum si reprezentanti ai Cancelariei primului-ministru si ai Secretariatului General al Guvernului.

Seria reuniunilor platformelor de cooperare continua, în data de 18 iulie 2013, cu organizarea platformei de cooperare a autoritatilor independente si a institutiilor anticoruptie. La aceasta întâlnire sunt invitati sa participe coordonatorii planurilor sectoriale din cadrul autoritatilor independente si al institutiilor anticoruptie. În luna septembrie vor fi reluate si reuniunile de coordonare din cadrul platformelor de cooperare cu administratia publica locala, mediul de afaceri si societatea civila.

În paralel cu reuniunile de coordonare, echipa Secretariatului tehnic al SNA, împreuna cu experti independenti din cadrul autoritatilor independente, ministerelor, organizatiilor neguvernamentale si ai companiilor reprezentate în platforma de cooperare cu mediul de afaceri, au continuat derularea misiunilor de evaluare la nivelul administratiei publice locale dupa urmatorul calendar:
· 17 iulie 2013 – Consiliul Judetean Arges, Primaria Pitesti;
· 18 iulie 2013 – Consiliul Judetean Giurgiu, Primaria Giurgiu;
· 22 iulie 2013 – Consiliul Judetean Dâmbovita, Primaria Moreni, Primaria Cascioarele Jud. Calarasi, Primaria Al. Odobescu Jud. Calarasi;
· 24 iulie 2013 – Consiliul Judetean Teleorman.
juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie