Managementul situatiilor de urgenta in caz de inundatii si seceta hidrologica

 

In Monitorul Oficial nr. 456 din 24 iulie 2013 a fost publicat Ordinul nr. 330/44/2178/2013 al ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, al ministrului Afacerilor Interne si al ministrului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice pentru aprobarea Manualului primarului pentru managementul situatiilor de urgenta in caz de inundatii si seceta hidrologica si a Manualului prefectului pentru managementul situatiilor de urgenta in caz de inundatii si seceta hidrologica.

inundatiiIn cadrul actului normative se arata:

Se aproba Manualul primarului pentru managementul situatiilor de urgenta in caz de inundatii si seceta hidrologica, prevazut in anexa nr. 1.

Se aproba Manualul prefectului pentru managementul situatiilor de urgenta in caz de inundatii si seceta hidrologica, prevazut in anexa nr. 2.

Anexele nr. 1 si 2 se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 456 bis, care se poate achizitiona de la Centrul pentru relatii cu publicul al Regiei Autonome „Monitorul Oficial“, Bucuresti, sos. Panduri nr. 1.

Structurile de la nivel central si local, implicate in managementul situatiilor de urgenta generate de inundatii si seceta hidrologica, vor duce la indeplinire prevederile prezentului ordin.

La data intrarii in vigoare a prezentului ordin, Ordinul ministrului mediului si gospodaririi apelor si al ministrului administratiei si internelor nr. 1.240/2005/1.178/2006 privind aprobarea Manualului prefectului pentru managementul situatiilor de urgenta in caz de inundatii si a Manualului primarului pentru managementul situatiilor de urgenta in caz de inundatii, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 168 din 22 februarie 2006, se abroga. Georgiana Matache, infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie