Lemet isi extinde reteaua de magazine de mobila

 

Producatorul de mobila Lemet îsi extinde reteaua de magazine printr-o noua investitie de 1,7 milioane lei la Radauti, se arata într-un comunicat al producatorului, remis luni AGERPRES.

mobila lemetÎn prima jumatate a anului 2013 au fost deschise sapte magazine LEM’S în orase mari precum Constanta, Pitesti sau Sighetu Marmatiei. Magazinele de mobila Lemet opereaza sub brandul LEM’S si sunt amenajate la acelasi standard de calitate în toate judetele tarii.

Magazinul LEM’S din Radauti se întinde pe o suprafata de 1.000 de metri patrati. Cu acest spatiu comercial deschis în Radauti, reteaua LEM’S are o suprafata totala de retail, la nivelul întregii tari, de peste 65.000 de mp.

‘Magazinul de la Radauti este ce-l de-al 8-lea magazin deschis anul acesta, urmând ca pâna la sfârsitul anului sa deschidem alte sapte unitati. Extinderea retelei de magazine LEM’S continua, urmarind dezvoltarea de spatii tot mai generoase. Toate unitatile deschise anul acesta au peste 800 mp, majoritatea fiind localizate în centre comerciale noi. Avem nevoie de spatii tot mai mari datorita diversificarii gamei de produse’, a spus Adrian Rizea, directorul comercial al retelei LEM’S.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale. Atât în fabrica Lemet cât si în reteaua LEM’S activeaza peste 1.350 de angajati.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiintata în 1991, în prezent halele de productie acoperind o suprafata de peste 35.000 mp. Capacitatea actuala de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1,2 milioane de metri patrati de PAL pe an, pe poarta fabricii iesind anual peste 360.000 de module de mobila.(AS-autor: Carmen Marinescu, editor: Mariana Nica), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie