Fostul deputat Mihail Boldea ramane in arest preventiv dupa ce ICCJ i-a respins cererea de inlocuire a masurii arestarii cu interdictia de a parasi tara

 

Fostul deputat Mihail Boldea ramâne în arest preventiv, dupa ce Înalta Curte de Casatie si Justitie (ÎCCJ) i-a respins cererea de înlocuire a masurii arestarii cu interdictia de a parasi tara.

Mihail BoldeaMihai Boldea, aflat în detentie preventiva de peste un an pentru mai multe fraude imobiliare, a acuzat probleme de sanatate în luna mai si a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Galati.

ÎCCJ a decis în septembrie anul trecut declinarea dosarului în care Mihail Boldea este judecat pentru înselaciune, fals si uz de fals catre Curtea de Apel Galati, dupa ce inculpatul si-a dat demisia din Parlament.

Fostul deputat Mihail Boldea a fost trimis în judecata în iunie 2012 de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Galati sub acuzatia ca este liderul unei grupari ce se ocupa cu înselaciuni imobiliare, prejudiciul fiind de aproximativ 1 milion de euro.

Alaturi de Boldea au mai fost trimisi în judecata alti 18 inculpati toti facând parte, potrivit procurorilor, dintr-un grup infractional organizat. (AS – autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Claudia Stanescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie