Trei magazine noi, Profi, in luna august

 

Retailerul Profi încheie luna august cu trei magazine noi, la Cluj-Napoca, Baia Mare si Huedin, si ajunge astfel la o retea de 173 de unitati la nivel national, a anuntat compania.

profiMagazinul din Cluj-Napoca a fost deschis joi si este sub formatul City, Profi Baia Mare a fost inaugurat vineri, iar sâmbata va fi deschisa unitatea din Huedin.

Profi City Cluj-Napoca are o suprafata totala de 283 metri patrati si este de-al 6-lea magazin de acest fel din oras si al 8-lea din tara. Celelalte doua magazine au formatul standard, cel din Baia Mare însumând 452 metri patrati, iar cel din Huedin 883 metri patrati.

Reteaua Profi este prezenta în 95 de localitati din 36 de judete si are peste 4.500 de angajati.

Retailerul este detinut de fondul de investitii Enterprise Investors si opereaza trei concepte de magazine: Profi, Profi Mall si Profi City.

Compania a încheiat anul trecut cu un profit net de 13,1 milioane lei (2,9 milioane euro) si afaceri de 1,15 miliarde lei (260 milioane euro), în crestere de la 934 milioane lei în 2011, iar pentru acest an vizeaza un avans al rulajului de 20%. economica.net

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie