Zeno Sustac: Gala Excelentei in Mediere, un eveniment inedit in peisajul medierii din Romania

 

Gala Excelentei in Mediere, un eveniment inedit in peisajul medierii din Romania, are toate premisele sa devina un eveniment de referinta.

Zeno Sustac, vicepresedinte al Consiliului de Mediere

Zeno Sustac, vicepresedinte al Consiliului de Mediere

Exista numeroase persoane care au contribuit la nasterea profesiei de mediator, unele cunoscute, altele mai putin mediatizate in comunitatea mediatorilor. Cred ca acesta este momentul lor! Si nu ar trebui omise nici persoanele/ personalitatile care au contribuit in mod neechivoc la dezvoltarea medierii.
Asumandu-si acest rol, organizatorilor le revine sarcina dificila de a nominaliza si recompensa munca sustinuta in beneficiul medierii, in baza unor criterii obiective si de necontestat.
Am toata increderea ca organizatorii se vor ridica la inaltimea momentului! Daca aceste coordonate vor fi respectate, vom putea vorbi fara indoiala despre continuitatea evenimentului in anii ce vor urma.

Zeno Sustac, Co-presedinte UNMR

Cuvinte cheie: , ,

 

1 comentariu

  1. clujean spune:

    cum ramane cu gala clujeana, anuntata inca din primavara? mai provocati-ne mult si veti descoperi, cu placuta surprindere, cred :))) ca soarele poate rasari si de la Cluj!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie