Ioan Oltean, urmarit penal de DNA

 

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, democrat-liberalul Ioan Oltean, a declarat joi, la iesirea de la DNA, ca procurorii i-au adus la cunostinta ca este acuzat de favorizarea infractorului într-o cauza disjunsa dintr-un dosar mai vechi, informeaza Mediafax.

ioan olteanOltean, care a stat la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) aproximativ 30 de minute, nu a precizat despre ce dosar este vorba.

Surse judiciare au declarat anterior, pentru Mediafax, ca Oltean a fost chemat la DNA pentru a da declaratii într-un dosar disjuns din cel al lui Remus Baciu – fostul vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP).

În dosarul lui Baciu, acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru ca ar fi primit 270.000 de euro în schimbul solutionarii rapide a unor dosare de restituire de proprietati, decizia instantei nefiind însa definitiva.

Un alt dosar în care apare numele lui Ioan Oltean este cel în care a fost condamnat fostul presedinte al CJ Bistrita-Nasaud, Ioan Andreica pentru faptul ca acorda contracte preferential anumitor firme. Oltean ar fi discutat cu mai multi oameni de afaceri care au beneficiat de asemenea contracte.rtv.net

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie