Gala Excelentei in Mediere. Cum a fost?

 

Dupa sapte luni  de munca si organizare, a venit si ziua de  27 septembrie 2013.

Roll-upuri Gala Excelentei in MediereZiua de nastere a Galei Excelentei in Mediere.

Ne intrebam mereu, cum o sa fie, daca mediatorii o sa onoreze cu prezenta acest eveniment, daca locatia e buna, daca vremea o sa fie buna, daca nu sunt inca in concediu unii dintre mediatorii invitati, daca, daca…

S-au schimbat liste, s-au sters nume, s-au adaugat nume, s-au intocmit rezervari, s-au sters rezervari…

Munca organizatorilor a fost una titanica, telefoanele zbarnaiau intr-una pentru fiecare detaliu al Galei.

Incetul cu incetul, lucrurile s-au asezat pe fagasul normal, si ne-am vazut cu totii asezati la mese asteptand cu sufletul la gura sa inceapa gala.

Fete cunoscute, fete necunoscute, impartaseau pareri despre noua meserie liberala: Medierea.

Emotionata, dar plina de incredere si cu un entuziasm debordant, organizatorul evenimentului, Anca Lucia Stancu, a rostit mesajul de bun venit si a dat startul in marea aventura.

Rand pe rand au fost chemati mediatori, juristi, judecatori si chiar oameni de afaceri care au in comun sustinerea medierii.

Unii au primit diplomele cu recunostinta, altii cu surprindere, realizand in acel moment ca munca lor nu a fost in zadar.

Cei intrati de curand in lumea medierii, au realizat ca munca in mediere presupune sacrificii si o alocare mai mare a timpului.

Socializarea a continuat cu aperitive si degustari de vinuri si cu multe, multe discutii pe spete mediate sau in curs de mediere.

Gala Excelentei in Mediere s-a dovedit a fi un succes, iar organizatorii si-au propus sa organizeze si a doua, a treia, a patra… editie pentru ca toti am realizat ca medierea este un copil de care trebuie sa avem grija si pe care sa-l crestem impreuna cat mai frumos cu putinta…

I.T.F.

Cuvinte cheie: , , , ,

 

1 comentariu

  1. Intradevar , a fost o reusita ,asa cum spun si colegii mei participanti la Gala . A fost ceva minunat si ma bucur ca incepem sa fim o voce , incepem sa devenim o forta ! Chiar daca am lipsit am fost cu gandul si cu sufletul la acest eveniment . Doresc ca la urmatorul eveniment sa ne intalnim cu bine . Felicitari organiatorilor .

Adaugă părerea ta


 

Distribuie