Claudiu Ignat: Ma bucur ca Centrul de Mediere Craiova este inca un ton in medierea din Romania

 

Claudiu Ignat, unul dintre primii mediatori din tara, a pus bazele Centrului de Mediere din Craiova in anul 2003, prin care au trecut foarte multi mediatori.

Claudiu Ignat 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eu impreuna cu colegii mei de la Craiova, in 2003, am pus bazele unui centru de mediere. Ma bucur ca vad in sala foarte multi oameni care au trecut prin acel centru de mediere, ma bucur ca Centrul de mediere Craiova este inca un ton in medierea din Romania si ma bucur ca am facut parte din el, desi am ramas doar la nivel de colaborare.” a spus Claudiu Ignat.

Claudiu Ignat a dezvoltat impreuna cu Zeno Sustac un instrument de masurare a intensitatii conflictului care se poate aplica atat in cadrul unui proces de negociere cat si in mediere. Scala SIG stabileste, in functie de durata conflictului, a partilor implicate in el, a persoanelor afectate de el cat si a resurselor investite in solutionarea lui, strategii pentru stingerea confictului.

SIG-ul ajuta mediatorul sa inteleaga mai rapid cauzele conflictului si sa analizeze in timp real ce solutii pot fi alese pentru solutionarea acestuia.

I.T.F.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie