Laura Vilsan, mediator: Gala Excelentei in Mediere isi merita titlul

 

Gala Excelentei in Mediere si-a meritat titlul de “excelenta”, amiftrioana evenimentului,colega noastra Anca Stancu,a fost la inaltimea asteptarilor. S-au premiat colegi mediatori pentru contributia lor la promovarea medierii, ii amintesc doar pe: Eugenia Sortan,Mariana Belbita,Constantin Asofronie,Florin Zamfir, de asemenea, au mai fost premiati: doamna Alina Gorghiu,care nu a fost prezenta dar a transmis video un mesaj de multumire pentru participanti, domnul judecator Cristi Danilet pentru  ca domnia sa crede cu toata fiinta in mediere si o sustine de fiecare data cand are ocazia,domnii Zeno Sustac si Ion Dedu,presedintele Consiliului judetean Cluj Napoca Horea Uioreanu, pentru sustinerea evenimentului si ca promotor al medierii.

Aranjament Gala Excelentei in MediereGeorgiana Fodor, o tanara pianista ne-a incantat auzul cu acorduri de muzica clasica, iar  antreprenorul  italian de la Il Norcino di Famiglia ne-a incantat papilele gustative cu specialitati fine facute intr-o localitate de langa Ancona,dupa retete vechi de sute de ani-mezeluri de exceptie. Si pentru a simti pe deplin aroma specialitatilor acestea au fost asezonate cu sortimente de vinuri nobile de la Nachbil.

Gazda evenimentului, Anca Stancu, s-a straduit si a reusit sa dea o tusa de eleganta si bun gust acestui eveniment,iar eu sper ca acesta a fost primul dar nu si ultimul eveniment, Gala putand deveni de acum o traditie,iar mediatorii care isi aduc contributia la profesarea si promovarea acestei minunate profesii,sa fie cu totii recompensati. Stiu ca in tara mai sunt multi alti colegi care merita cu prisosinta respectul nostru si recunoasterea contributiei lor la promovarea medierii, de aceea am toata increderea ca evenimente de acest gen pot veni in intampinarea acestor deziderate.

Laura Vilsan, mediator

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie