Concurs inspector antifrauda la Fisc. Publicarea rezultatelor contestatiilor la etapa de selectie a dosarelor de inscriere

 

Peste 1000 de posturi in cadrul Directiei generale antifrauda fiscala sunt scoase la concurs de ANAF, potrivit unui anunt recent al institutiei. Candidatii interesati si-au putut depune dosarele de inscriere pana in 2 octombrie, astfel ca Fiscul publicat deja pe pagina proprie de internet rezultatele selectiei dosarelor. In perioada 10-11 octombrie, candidatii au putut depune contestatii, iar rezultatele acestora au fost anuntate recent de ANAF.

agenda, inspector antifraudaConcursul pentru ocuparea a 1181 de posturi in cadrul Directiei generale antifrauda fiscala (DGAF) se va desfasura in luna octombrie, dupa cum a anuntat recent ANAF pe pagina proprie de internet.

Mai precis, concursul va consta in 3 etape, dupa cum urmeaza:

  • Depunerea si selectia dosarelor de inscriere – ce s-a desfasurat deja, in intervalul 18 septembrie – 2 octombrie
  • Proba scrisa – are loc in data de 19 octombrie
  • Interviul – inca nu a fost stabilit

Avand in vedere ca prima etapa s-a incheiat deja, ANAF a publicat pe 9 octombrie rezultatele selectiei dosarelor candidatilor, ce pot fi consultate AICI.

Potrivit institutiei, candidatii au putut formula contestatii impotriva rezultatelor, in termen de doua zile lucratore de la data afisarii lor, respectiv in perioada 10-11 octombrie:

  • personal, la sediul ANAF, Str. Matei Millo nr. 13, sector 1, Bucuresti
  • prin fax la numarul 021 313 83 16
  • prin e-mail la adresa cabinet @ customs.ro

Rezultatele contestatiilor la prima etapa, cea privind selectia dosarelor de inscriere, au fost afisate recent pe site-ul ANAF. Mirela Oprea, avocatnet.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie