Presedintele CNA acuza presiuni politice in cazul OTV-DD TV, si ameninta ca se va adresa CEDO

 

Presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, a declarat, miercuri, în Parlament, ca, în ultimele zile, asupra sa au fost facute „presiuni politice” în cazul OTV-DD TV, precizând ca la urmatoarele acuzatii aduse în acest caz se va adresa CEDO.

laura corina georgescu cnaLaura Georgescu a fost audiata, miercuri, în Comisia de Cultura din Camera Deputatilor cu privire la mai multe sesizari pe care Comisia le-a primit de la reprezentantii televiziunilor Realitatea TV, Antena 3 si DD TV.

În acest context, Daniel Fenechiu, liderul deputatilor PPDD, a spus ca partidul a solicitat audierea Laurei Georgescu pentru ca a dorit ca aceasta sa explice masurile luate în legatura cu DD TV. De asemenea, Fenechiu a spus ca, în 2013, Dan Diaconescu „a avut afectate patru licente de catre CNA”, acesta întrebând-o pe Laura Georgescu daca „exista o campanie a CNA împotriva lui Dan Diaconescu”.

Laura Georgescu a spus ca a afirmat în mai multe rânduri ca, daca Dan Diaconescu va solicita legal o licenta audiovizuala la CNA, ea va vota pentru ca Diaconescu sa primeasca licenta.

În cazul deciziilor luate de CNA în legatura cu televiziunea DD TV, Laura Georgescu a spus ca a fost vorba despre hotarâri colective, unanime, ale membrilor Consiliului.

Presedintele CNA a mai spus ca „respinge categoric si vehement” întrebarea tendentioasa referitoare la faptul ca închiderea DD TV face parte din strategia CNA de a închide orice televiziune a lui Dan Diaconescu.

Citeste mai departe pe mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie