Flanco a anuntat ofertele de Black Friday

 

Flanco anunta ofertele de Black Friday, ce includ produse lansate in 2013, cu reduceri consistente, la toate categoriile de produse electronice, electrocasnice si IT, evidentiate in topul preferintelor cumparatorilor.

black friday 5Din categoria produselor electronice, electrocasnice si IT, Flanco a introdus in oferta de Black Friday produse la preturi atractive. Astfel, un smartphone va avea pretul de 299 lei, un LED TV, cu diagonala de 60 cm va costa 499 lei, un laptop Lenovo cu memorie 4 giga – 1499 lei, iar o tableta de 7’’ 512 RAM si 4 GB stocare va fi la pretul de 149 lei.

De asemenea, produse foarte cautate de cumparatori se bucura de reduceri substantiale: o tableta Samsung Galaxy TAB2 de 7’’, cu wi-fi, va fi la 499 lei, un telefon Samsung Galaxy S3 de 64 GB – 1499 lei, un ultrabook 4Gb DDR3, 500GB, Intel HD Graphics – 1999 lei.

„Avem în oferta din acest an de 4 ori mai multe tablete si smartphone-uri si am triplat oferta de televizoare Smart”, a declarat Violeta Luca, CEO Flanco Retail.

„Reducerile pe care le acordam au valoare mare atât procentual, cât si în valoare absoluta – pentru electrocasnice mici si accesorii avem reduceri care ajung la 80%, iar pentru televizoare avem reduceri care ajung la 5000 de lei.”

Din categoria produselor electronice, electrocasnice si IT, Flanco a introdus în oferta de Black Friday produse la preturi traznet. Astfel, un smartphone va avea pretul de 299 lei, un LED TV, cu diagonala de 60 cm va costa 499 lei, un laptop Lenovo cu memorie 4 giga – 1499 lei, iar o tableta de 7’’ 512 RAM si 4 GB stocare va fi la pretul de 149 lei. De asemenea, produse foarte cautate de cumparatori se bucura de reduceri substantiale: o tableta Samsung Galaxy TAB2 de 7’’, cu wi-fi, va fi la 499 lei, un telefon Samsung Galaxy S3 de 64 GB – 1499 lei, un ultrabook 4Gb DDR3, 500GB, Intel HD Graphics – 1999 lei, un Smart TV LED 3D Philips cu tehnologia ambilight – 2999 lei.

Din categoria electrocasnicelor mari si mici, foarte atractive sunt produsele: masina de spalat frontala, capacitate 5 kg si clasa A+ la 599 de lei, frigider capacitate de 218 litri la 699 lei, aragaz la 499 de lei si espressor DeLonghi la 349 lei.

De Black Friday, toate cele 82 de magazine Flanco vor avea orar prelungit cu 4 ore, iar majoritatea se vor deschide începând cu ora 6:00. De asemenea, pentru a face fata afluxului mare de vizitatori compania a suplimentat numarul consultantilor de vânzari cu 30% si a dublat numarul caselor de marcat. Astfel, procesul de facturare din magazine, de Black Friday la Flanco, este estimat în medie, la 2 minute. Pentru cumparaturile de Black Friday, Flanco asigura transport pâna în casa, în maximum 72h.

Pe toata durata weekendului Black Friday, site-ul www.flanco.ro va avea rol de informare în timp real, cu video-live streaming din magazine. El devine un instrument de comunicare în plus pentru clienti, ajutându-i sa se orienteze asupra ofertelor speciale si asupra stocurilor disponibile si sa identifice magazinele Flanco din vecinatate.

Pe site-ul www.flanco.ro, pe contul de Twitter si pe pagina de Facebook, compania va prezenta, pe lânga ofertele din catalogul special Black Friday, programul magazinelor în weekendul 22-24 noiembrie, va raspunde solicitarilor clientilor, va anunta si alte oferte speciale disponibile în magazinele din toata tara.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CATALOGUL FLANCO

capital.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

1 comentariu

  1. carmih spune:

    un jucator foarte puternic in mediul online

Adaugă părerea ta


 

Distribuie