Comisarul UE pentru Justitie, Viviane Reding, considera ca lucrurile merg in directia gresita in Romania

 

Viviane Reding, comisarul UE pentru Justitie, Drepturi Fundamentale si Cetatenie, a exprimat „preocupare” în legatura cu situatia combaterii coruptiei în România, relateaza Mediafax.

Viviane Reding„Suntem foarte preocupati de faptul ca lucrurile merg în directia gresita în România pe frontul combaterii coruptiei”, a declarat Viviane Reding, potrivit EUObserver, în fata membrilor Comisiei PE pentru Libertati Civice.

Comisarul UE pentru Justitie a precizat ca recentele masuri legislative adoptate la Bucuresti vor fi analizate în ianuarie.

Saptamâna trecuta, Camera Deputatilor a adoptat, doua legi de modificare a Codului Penal, prin care îsi acorda de fapt o super-imunitate, ceea ce a stârnit o serie de critici din partea Ambasadei Germaniei, Ambasadei Olandei, Ambasadei Marii Britanii si Comisiei Europeana.

Comisia Europeana a transmis prin purtatorul de cuvânt ca pozitita institutiei privind amendamentele la Codul Penal din România va fi reflectata în raportul MCV din luna ianurie. romanialibera.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie