Statistica: Aproximativ 10% dintre oamenii strazii din Londra sunt romani si bulgari

 

Aproximativ zece la suta dintre persoanele fara adapost de pe strazile Londrei sunt imigranti români si bulgari, conform unor statistici ale unei organizatii guvernamentale prezentate de publicatia Daily Mail si citate de Mediafax. Studiul a fost realizat pe fondul polemicilor privind eliminarea restrictiilor pentru români si bulgari din 2014. Potrivit unor cifre oferite de organizatia filantropica Broadway, specializata în ajutarea oamenilor strazii, în Londra erau 1.672 de persoane fara adapost în octombrie 2013. Dintre acestea, 13 erau imigranti bulgari, iar 157 imigranti români, reprezentând aproximativ 10 la suta din numarul total al persoanelor fara adapost.

oameni ai straziiBritanicii reprezinta 47 la suta dintre persoanele fara adapost de pe strazile Londrei, al doilea grup ca marime fiind cel al românilor.

Daily Mail a publicat aceste date pe fondul polemicilor referitoare la imigratie. Marea Britanie ar urma sa elimine de la 1 ianuarie restrictiile pe piata muncii impuse cetatenilor români si bulgari, iar premierul David Cameron a propus, pe fondul polemicilor, limitarea accesului la indemnizatiile sociale. curierulnational.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie