Mai multi protestatari de la Pungesti s-au ales cu dosare penale

 

Pe numele mai multor membri ai Miscarii de Rezistenta dar si al unor localnici din comuna Pungesti a fost întocmit dosar penal pentru tulburare de posesie, dupa ce acestia si-ar fi instalat abuziv tabara pe un islaz comunal concesionat catre Asociatia Crescatorilor de Animale din localitate.

pungestiPotrivit purtatorului de cuvânt al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, Mihaela Straub, pe data de 3 ianuarie a fost înregistrata o plângere depusa de reprezentanti ai Asociatiei Crescatorilor de Animale, care au reclamat faptul ca mai multe persoane au intrat pe treren fara sa aiba acest drept.

‘În urma plângerii, politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale s-au deplasat la locul mentionat si au identificat 12 persoane care se aflau pe acel teren. Aceste persoane urmeaza sa fie audiate la sediul IPJ, în cauza fiind întocmit dosar penal în care se efectueaza cercetari sub aspectul savârsirii infractiunii de tulburare de posesie’, a declarat, marti, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Straub.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lânga Judecatoria Vaslui au început urmarirea penala fata de 37 de persoane care au participat, sâmbata, 7 decembrie, la o actiune de protest împotriva Chevron, în comuna vasluiana Pungesti. Protestatarii sunt acuzati ca au distrus gardul amplasat pe terenul concesionat de Chevron si ca ar fi agresat fortele de ordine prezente în zona.(AS – autor: Loredana Ciobanu, editor: Diana Dumitru), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie