A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons a dat publicitatii Tabelul Mediatorilor Recomandati in domeniul protectiei consumatorilor

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din România – InfoCons a dat publicitatii miercuri, 19 februarie 2014, Tabelul Mediatorilor Recomandati de A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons în domeniul protectiei consumatorilor.

mediere malpraxis1Mediatorii din lista sunt absolventi ai Cursului Vocational în domeniul protectiei consumatorilor oferit de A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons, curs ce are în vedere crearea unui climat corect, legal si responsabil fata de consumatori, cu accent pe diminuarea problematicilor de încalcare a legislatiei nationale si europene în domeniu, potrivit unui comunicat.

Modulul de curs este dezvoltat de o echipa de experti pregatiti în domeniul protectiei consumatorilor, în cadrul trainingurilor organizate de BEUC – The European Consumers’ Organisation si se încadreaza în Politica Europeana privind protectia consumatorilor, pe modelul desfasurat si în alte tari.

:: Tabelul Mediatorilor Recomandati de A.N.P.C.P.P.S. România

juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

2 comentarii

  1. Daniel Iovu spune:

    Aveti grija domnilor editori ca titlul creaza o confuzie! NU este vorba de ANPC, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ci de o asociatiei neguvernamentala.

  2. Consumator spune:

    Cum sa dati mai fratilor, niste bani aiurea? ati platit o taxa sa fiti recomandati de cine? voi nu vedeti ca este japca pe fata? acest ONG doar asta face: afaceri; mai ia de la o firma niste banuti si face 2 afise intr-o campanie, ia de la mediatori o taxa sa va „recomande” si tot asa. cat de naivi sa fim??????????????????

Adaugă părerea ta


 

Distribuie