Alina Gorghiu: De ce Gala Excelenței în Mediere ediția a II-a?

 

De ce Gala Excelenței în Mediere ediția a II-a?

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu:Pentru că prima ediție a fost un succes și pentru că eu cred că răsplătim prea rar și prea puțin excelența. Pentru că este, si pentru organizatori, un prilej de sărbătoare a profesiei, o ocazie să aducem la aceeași masă un număr considerabil de mediatori din întrega țară și pentru că ideile și experiența fiecăruia dintre noi au contribuit la un întreg și la dezvoltarea acestei profesii de-a lungul anilor!

 

De ce organizator al acestei gale?

Alina Gorghiu: Ha,ha, de ce nu? Evident pentru că îmi bag nasul permanent și nu mă dau deoparte în a da o mână de ajutor acolo unde cred că potențialul de a scoate profesia noastră în față e mare. De-a lungul anilor am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru promovarea acestei profesii care îmi este foarte dragă, chiar dacă nu mi-a reușit mereu pe deplin. Vreau să promovăm normalitatea, dacă pot să spuna așa.

 

 

Ce aduce nou Gala Excelenței în Mediere ediția a II-a? 

Alina Gorghiu: Nu pe noutăți ne construim evenimentul, ci pe ideea de consolidare a lucrurilor bune, de eliminare a derapajelor. Dar dacă tot întrebați de lucruri noi, ele există: Anuarul Mediatorilor din România. Nu vorbim aici de poze sau de descrieri care mai de care mai pompoase, ci vorbim despre o centralizare a noastră, a celor din profesiile liberale, a mediatorilor! O carte care ne poate ajuta să ne promovăm mai departe și care ne prezintă așa cum suntem…promotori ai metodelor alternative de soluționare a litigiilor. Vom avea posibilitatea să ne facem cunoscuți celor care încă nu înțeleg foarte bine ce este medierea și vom avea, de asemenea, oportunitatea de a ne descrie, așa cum știm mai bine, experiența dobândită de-a lungul anilor în acest domeniu. 

 

Cine va fi premiat la Gala Excelenței în Mediere ediția a II-a?

Alina Gorghiu: În acest an, ne premiem pe noi, aceia care am muncit, am practicat și care am promovat aceasta profesie. În spritul liberal al acestei profesii, anul acesta ne alegem, prin vot direct, reprezentanții medierii pe care vrem să îi premiem. Astfel, pentru fiecare categorie premiată, noi, mediatorii din România vom avea libertate de a ne alege un reprezentant pentru a-l premia, oferind astfel mulțumiri pentru implicarea și devotamentul personalităților în acest domeniu. Eu am deja câteva idei…:)

Revin la întrebarea de mai sus: de ce Gala Excelenței în mediere, ediția a II-a? 

Vă asteptăm cu drag pe data de 15 mai 2014 la Hotel Univers T din Cluj Napoca să aflăm împreună!

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie