Noi nu avem nici un cuvant de spus?

 

“Nimic nou”,“Aceeasi premiati in fiecare an?”, “Dar cine i-a ales si pe ce criterii”, “Sigur, noi nu avem niciun cuvant de spus”...Va sunt cunoscute reactiile, nu-i asa?
logo-gala-2014 marca inregistrataEi bine, Gala Excelentei in Mediere, vine, la cea de-a doua editie, cu un element de noutate in ceea ce priveste stabilirea premiantilor. Am tinut cont de parerile voastre, astfel ca, anul acesta, toti mediatorii, indiferent daca ne vom bucura sau nu de prezenta lor pe 15 mai, au posibilitatea de a-si nominaliza favoritii, la cele 15 categorii de premiere stabilite de organizatori.

Ati apreciat de-a lungul timpului activitatea sustinuta a unui coleg mediator? Ati remarcat o prezenta constanta a unui mediator in mass-media, pentru a promova  medierea si avantajele acesteia sau chiar pe sine, ca mediator? Statisticile publicate de un mediator sau o asociatie a mediatorilor v-au ajutat sa va orientati activitatea, la un moment dat?  Ati observat cat de inventiv s-a dovedit un coleg in activitate? S-a remarcat, in ochii vostri, vreun coleg mediator mai pacificator, care a cautat mereu sa aplaneze discutiile aprinse dintre mediatori, sa ofere informatii utile si suport colegilor nou veniti in breasla? Ati distins intre colegii mediatori pe acela pe care l-ati numi “mediatorul anului”? Sau v-a placut in mod deosebit un articol scris de unul dintre colegi, care sa fi nascut o dezbatere constructiva? Ori poate vreti sa acordati un vot de blam asociatiei din care faceti parte si care considerati ca s-a implicat mult prea putin in promovarea medierii si sprijinirea membrilor sai?
Aveti posibilitatea, dragi colegi, sa-i faceti cunoscuti pe toti! Anul acesta, mediatorii sunt cei care propun si decid premiantii la Gala Excelentei in Mediere!
Va asteptam nominalizarile pana la data de 9 mai 2014. Toti mediatorii autorizati in Romania pot nominaliza, o singura data, cate un favorit la fiecare din cele 15 categorii ale competitiei. Nu doriti sa faceti nominalizari la toate categoriile? Notati “fara propunere” si treceti la categoria care va intereseaza.
Vor fi premiati mediatorii si asociatiile de mediere care au obtinut cel mai mare numar de nominalizari, la fiecare dintre categoriile de concurs.

Va invitam, asadar, sa va nominalizati favoritii, prin intermediul formularului online disponibil la adresa: http://www.medierenet.ro/gala-excelentei-mediere/nominalizari.php
Iar regulamentul de desfasurare a competitiei il gasiti aici: http://www.medierenet.ro/gala-excelentei-mediere/regulament.php

Parerea voastra conteaza!  Si ne dorim sa o aflam!

Monica Constantin, mediator – membru in echipa de organizare a Galei Excelentei in Mediere, editia a II-a

 

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie