Partener al Galei Excelentei in Mediere editia a II-a: Uniunea Nationala a Mediatorilor din Romania- filiala Mures

 

Asociatia Uniunea Nationala a Mediatorilor din Romania- filiala Mures  este partener al celei de a II-a editii a Galei Excelentei in Mediere.

unmr-muresAsociatia Uniunea Nationala a Mediatorilor din Romania- filiala Mures este una dintre cele trei asociatii profesionale ale mediatorilor din judetul Mures.

UNMR Filiala Mures incheiat protocoale de colaborare cu: Curtea de Apel Tirgu Mures, Universitatea “Petru Maior” din Tirgu Mures.

UNMR Filiala Mures a organizat o serie de intalniri cu judecatorii de la Curtea de Apel Tirgu Mures , in Miercurea Ciuc si Tirgu Mures.

In vederea realizarii scopului si obiectivelor UNMR Filiala Mures, s-au realizat si editat materiale informative (afise si pliante) care, ulterior, au fost afisate la instante, parchete si institutii publice, in vederea promovarii medierii si a informarii cetatenilor si a justitiabililor.

Obiectivele UNMR Filiala Mures au fost urmarite si prin organizarea unor conferinte in judetul Mures. UNMR-filiala Mures organizeaza evenimente pe tema medierii care se bucura de o prezenta numeroasa din partea colegilor mediatori tocmai datorita subiectelor de interes pe care le abordeaza.

UNMR- filiala Mures a fost  partener si la prima editie a Galei Excelentei in Mediere.

Luminita Balazs, presedintele asociatiei, este membru al echipei de organizare a Galei Excelentei in Mediere editia a II-a, Cluj-Napoca, 15 mai 2014.

I.T.F

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie