Concurs inspectori antifrauda 29 martie 2014. Rezultatele contestatiilor la proba scrisa a concursului si rezultatele dupa recorectarea tuturor lucrarilor

 

ANAF a publicat rezultatele contestatiilor la proba scrisa a concursului pentru ocuparea a 286 de posturi la Directia Generala Antifrauda Fiscala, care s-a desfasurat in data de 29 martie 2014.

inspectori antifraudaVezi rezultatele contestatiilor AICI

Uterior, intr-un comunicat publicat pe site-ul ANAF Comitetul de organizare a hotarat recorectarea tuturor lucrarilor deoarece la intrebarea nr. 15 din varianta A a grilei de concurs si la intrebarea nr. 18 din varianta B a grilei de concurs, a fost stabilita o singura varianta de raspuns, insa textul intrebarii si al raspunsurilor nu au fost suficient de specifice, permitand existenta unor interpretari din actele normative prevazute in bibliografia de concurs si practica judiciara.

Pe langa masura recorectarii, Comitetul de organizare a hotarat si anularea celor doua intrebari de la cele doua variante ale subiectului extras, tuturor participantilor urmand a li se acorda punctajul corespunzator unui raspuns corect la respectiva intrebare – 2,5 puncte, indiferent ce varianta de raspuns au ales.

Vezi AICI rezultatele dupa recorectarea tuturor lucrarilor din cadrul concursului

Proba interviului va fi sustinuta incepand cu data de 9 aprilie la sediul Directiei Generale de Integritate din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, din strada Splaiul Independentei nr. 202 A, etaj 6, sector 6, Bucuresti

I.T.F.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie