Anuarul Mediatorilor este modalitatea legala prin care poti sa-ti faci reclama ca mediator

 

Suntem mediatori!
Am facut eforturi ca sa devenim mediatori. Am investit timp si bani ca sa ne formam, sa ne autorizam si sa ne deschidem un birou in care sa ne desfasuram activitatea.
am-cover1-bisPracticand o profesie liberala,chiar daca este de interes public si social, castigam bani doar daca avem parti in mediere.
Ca sa vina partile la mediere este nevoie sa stie despre mediere si sa aiba posibilitatea de a afla informatii despre mediatori. Fiecare parte isi alege mediatorul in functie de propriile criterii obiective si subiective.
Putem vorbi si scrie despre mediere si o si facem: in articole, in emisiuni televizate, pe retele de socializare,la conferinte si seminarii.
Lucrurile insa se schimba cand vine vorba sa ne facem publicitate ca mediator.
Articolul 25 din Legea 192/2006 prevede ca: “Mediatorul are dreptul de a informa publicul cu privire la exercitarea activităţii sale, cu respectarea principiului confidenţialităţii. Condiţiile în care se poate face publicitate profesiei de mediator sunt stabilite de regulament.”
Regulamentul de  publicitate a mediatorilor si a formelor de exercitare a profesiei de mediator, anexa la Hotărârea Consiliului de Mediere nr. 184/19.02.2010, la art.4. (1) mentioneaza ca: “Formele de exercitare a profesiei de mediator pot utiliza pentru oferta de servicii de soluţionare a disputelor prin mediere una sau mai multe mijloace de publicitate, respectiv: …c) anunţuri şi menţiuni în anuare” (DEX: ANUÁR s.n. Publicație anuală conținând date asupra unei întreprinderi, unei instituții etc).
In Anuarul Mediatorilor poti sa vorbesti despre tine, mediatorul activ in profesie, poti spune despre realizarile tale, despre experienta ta.
Anuarul Mediatorilor este modalitatea legala prin care poti sa-ti faci reclama ca mediator!

Anca Lucia Stancu,mediator

Cuvinte cheie: , , ,

 

1 comentariu

  1. Un Acord incheiat si acceptat de Instanta pentru mine nu este un succes este o multumire …am ajutat Oamenii sa fie umani!!!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie