Seminarul „Medierea in domeniul asigurarilor” la Bucuresti

 

Litigiile dintre companiile si intermediarii in asigurari, dar si cele dintre brokeri si clienti sau dintre asiguratori si asigurati /pagubiti pot fi rezolvate, alternativ, prin intermediul medierii. Aceasta metoda de rezolvare a disputelor nu este inca foarte cunoscuta la nivelul pietei locale. In acest context, ALMARO Training in colaborare cu Centrul de Mediere al Camerei de Comert si Industrie al Municipiului Bucuresti organizeaza seminarul „Medierea in domeniul asigurarilor”, dedicat profesionistilor din asigurari.

curs formare continuaEvenimentul subliniaza oportunitatea apelarii la mediere ca alternativa de rezolvare a disputelor, pentru a se asigura cresterea profitului, imbunatatirea satisfactiei clientilor si a relatiilor cu partile interesate printr-un management performant/ inovativ.

Seminarul va fi sustinut de Dorin Albu, Mediator, Director Departament Control Intern si Anti-frauda, CertAsig, si Adrian Badila, Mediator, Formator international, Expert in managementul conflictelor, si se adreseaza exclusiv profesionistilor din cadrul companiilor, in principal manageri, consilieri juridici, manageri de resurse umane, specialisi de relatii publice etc.

Evenimentul „Medierea in domeniul asigurarilor” va avea loc in data de 13 mai 2014 la sediul Camerei de Comert si Industrie al Municipiului Bucuresti, in intervalul orar 16.00 – 18.30. Pentru mai multe detalii privind inscrierea si participarea la eveniment, click aici.

Adina Tudor, 1asig.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie