Ziua Nationala a Mediatorului 2014

 

In 2012, prin hotararea CdM 272 din 2 aprilie 2012, s-a declarat data de 4 mai ca Ziua Nationala a Mediatorului.

UzamintInitiativa zilei nationale a mediatorului apartine Asociatiei profesionale Uzamint Brasov si a fost sarbatorita pentru prima data in cadrul unei Conferințe Nationale, organizate de Asociația Profesionala a Mediatorilor UZAMINT –Brașov în colaborare cu asociațiile ,,Centrul de Mediere Craiova”, ”Centrul de Mediere Buzau“ în parteneriat cu ”Consiliul de Mediere” și s-a desfasurat la Poiana Brasov în zilele de 4 și 5 mai 2012.

In 2013 Asociatia Profesionala a Mediatorilor Uzamint a organizat o conferinta dedicata Zilei Nationale a Mediatorului, cu tema „Medierea si mediatorul in societatea contemporana”. Conferinta s-a desfasurat in perioada 3-4 mai 2013 la sediul Asociatiei Uzamint.

In 2014, Consiliul de Mediere, autoritatea naţională de reglementare şi autorizare în domeniul medierii, organizează – în parteneriat cu Consiliul Judeţean Buzău – Ziua Naţională a Mediatorului.

Cu toate că Ziua Naţională a Mediatorului este 4 mai, Consiliul de Mediere a decis ca anul acesta ea să fie celebrată concomitent cu Ziua Europei, în 9 mai, la Buzău, în sala Consiliului Judeţean Buzău (Bd. N. Bălcescu, nr. 48), între orele 9.00-19.00. Sloganul evenimentului este: „Împărtăşim aceleaşi valori, avem aceeaşi viziune – o societate a dialogului”.

I.T.F

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie