Gala Excelentei in Mediere editia a II a- Lansarea primei ediții a Anuarului Mediatorilor din România

 

Azi, 13 mai 2014, in sala Saturn a Hotelului Univers T, incepand cu ora 11,30 s-a desfasurat conferinta de presa avand ca teme:
– Gala Excelenţei în Mediere, ediţia a II-a, care va avea loc la Cluj Napoca, în data de 15 mai 2014, organizata de Medierenet.ro, Asociatia Mediere Medias sub patronajul Consiliului Judeţean Cluj şi asociaţiile profesionale ale mediatorilor.
– Lansarea primei ediţii a Anuarului Mediatorilor din România în cadrul Galei Excelenţei în Mediere 2014.
– Primul sondaj oficial realizat de IRES cu subiectul „Percepţiile românilor cu privire la mediere”

Conferinta de presa, Cluj-Napoca, 13 mai 2014

Conferinta de presa, Cluj-Napoca, 13 mai 2014

La conferinta de presa din partea organizatorilor au participat Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, si Anca Lucia Stancu, manager Medierenet.ro. Alaturi de organizatori au fost invitatul special al Galei Excelentei in Mediere, profesorul Aurel Codoban, Viorel Danciu, presedinte al Asociatiei mediatorilor Ardeleni si Calin Oancea, mediator.
La conferinta au fost prezenti jurnalisti de la agentiile nationale de presa, de la publicatiile locale si nationale si de la televiziuni nationale.

Tema principala a conferintei a fost cea de-a II a editie a Galei Excelentei in Mediere, eveniment national al medierii si al mediatorilor si, bineinteles, rezultatele primului sondaj oficial realizat de IRES care sunt publicate, in premiera, in Anuarul Mediatorilor.

I.T.F

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie