Parlamentarii vor ca masinile institutiei sa poata depasi limita legala de viteza

 

Leafa mare, cazare si transport gratuit, program de munca de doua zile pe saptamâna si concediu de trei luni pe ani. Acestea sunt câteva din facilitatile de care se bucura alesii nostri, care pun la cale sa îsi mai acorde un beneficiu.

soferSenatorii si deputatii sunt mai interesati de ceea ce se întâmpla cu soferii lor decât de interesele românilor care i-au trimis în Parlament. Concret, prin birourile alesilor din Casa Poporului se vorbeste tot mai insistent despre elaborarea unei legi care sa modifice Codul Rutier în favoarea lor. Astfel, masinile Parlamentului în care se afla senatori si deputati vor putea depasi limita legala de viteza fara ca acesti conducatori auto sa fie sanctionati.

Parlamentarii vor ca soferii lor sa poata goni fara griji pe strazi, în asa fel încât ei sa ajunga în timp util acolo unde au treaba, fara sa fie îngrijorati ca vor fi prinsi de radar. “Cred ca si noi, parlamentarii, ar trebui sa avem aceasta facilitate pe care o au ceilalti demnitari, adica sa putem merge atunci când avem treaba prin Bucuresti, sau prin teritoriu, cu o viteza mai mare decât cea admisa de lege. Astfel, vom ajunge mereu la timp la destinatie. Soferii nostri spun ca nu pot încalca legea întrucât ramân fara permis, adica fara pâine. Politia ar trebui sa nu-i amendeze atunci când merg mai repede, daca în masina se afla un senator sau un deputat”, spun alesii care ticluiesc amendarea Codului Rutier. Radu Nistor, libertatea.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie