ASF aplica din 1 iulie o noua politica de recrutare a angajatilor

 

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) va aplica de marti, 1 iulie, o noua politica de recrutare a angajatilor, selectia desfasurându-se prin concurs, simultan extern si intern, bazata „exclusiv pe merit” si va viza evitarea conflictului de interese, cu respectarea normelor de etica.

asf logo1„ASF îsi propune sa aplice procese de recrutare si selectie bazate exclusiv pe merit pentru a ocupa posturile din cadrul autoritatii cu persoanele cele mai calificate pentru pozitia respectiva. Pentru atingerea tintelor de performanta stabilite în strategia de dezvoltare a ASF se impune un proces de recrutare deschis catre piata fortei de munca, dar si menit sa încurajeze dezvoltarea în cariera profesionala a propriilor angajati”, se arata documentul privind noua politica de recrutare, aprobata de Consiliul institutiei la finele saptamânii trecute.

Actul reglementeaza metodele de recrutare si selectie pentru ocuparea posturilor vacante, principiile pe care se bazeaza recrutarea si selectia viitorilor angajati, criteriile generale de eligibilitate, precum si conditiile pe care candidatii trebuie sa le îndeplineasca pentru ocuparea unor functii de conducere în cadrul ASF.

„Noua procedura de recrutare si selectie stabileste criterii si metodologii care ne vor ajuta sa avem în cadrul organizatiei, în proportie majoritara, profesionisti desavârsiti”, a declarat într-un comunicat presedintele ASF, Misu Negritoiu.

Recrutarea se va face prin concurs, care va cuprinde test profesional, evaluarea compatibilitatii cu postul prin testare psihometrica si interviu, precum si interviu socio-profesional, la care participa cel putin trei candidati interni si externi pentru fiecare post disponibil. curierulnational.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie