Liderii grupurilor parlamentare ale PDL si PNL cer demisia presedintelui CNA, Laura Georgescu

 

PDL si PNL o acuza pe sefa CNA, Laura Georgescu, de partizanat politic si îi cer demisia.

laura corina georgescu cnaJoi, 10 iulie 2014, liderii grupurilor parlamentare ale Partidului Democrat Liberal si Partidului National Liberal, din Camera Deputatilor si Senat, au adresat o scrisoare deschisa Presedintelui Consiliului National al Audiovizualului, doamnei Laura Corina Georgescu, prin care i se solicita acesteia sa îsi dea demisia din functia de presedinte al acestei institutii.

Parlamentarii PDL si PNL considera ca, din cauza comportamentului inacceptabil si partizanatului politic autodeclarat, mentinerea în functia de presedinte a doamnei Laura Corina Georgescu nu mai reprezinta nicio garantie de impartialitate si profesionalism în supravegherea audiovizualului de catre C.N.A.. Mai mult, parlamentarii PDL si PNL considera ca doamna Laura Corina Georgescu a adus si aduce grave prejudicii de imagine acestei institutii, decredibilizând-o, iar mentinerea domniei sale în functie pune sub semnul îndoielii toate deciziile pe care le va lua in viitor C.N.A.

Parlamentarii PDL si PNL au precizat ca, la începutul sesiunii parlamentare din toamna, vor initia o propunere legislativa care sa clarifice în Legea nr. 504/2002 a audiovizualului situatiile si conditiile în care membrii C.N.A. pot fi revocati, atunci când acestia nu mai îndeplinesc misiunea pentru care au fost învestiti de catre Parlamentul României. realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie