Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Mediului pentru inlaturarea efectelor inundatiilor

 

Executivul a aprobat joi, în sedinta, suplimentarea bugetului Ministerului Mediului pentru Departamentul pentru Ape, Paduri si Piscicultura cu suma de 6.000 de lei, pentru regularizarea pârâului Teslui si refacerea liniei de aparare pe sectorul Mischii-Teslui, judetul Dolj.

inundatiiPotrivit hotarârii aprobate de Cabinet, banii provin din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului, reprezentând cheltuieli pentru înlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse în luna iulie 2014.

Tot în sedinta de joi Executivul a mai suplimentat bugetul Ministerului Mediului cu înca 29.833 lei, reprezentând regularizari de râuri în judetele Mehedinti, Dolj, Dâmbovita, Olt si Teleorman.

Aceste cheltuieli sunt prevazute pentru înlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse în lunile aprilie si mai 2014.

Potrivit Biroului de presa al Guvernului, în sedinta s-a aprobat hotarârea pentru modificarea anexei la HG nr. 390/2014 privind suplimentarea bugetului Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice pentru Departamentul pentru Ape, Paduri si Piscicultura din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului, pentru înlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse în lunile aprilie si mai 2014. C.A. qmagazine.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie