Ministrul delegat de pentru Romanii de pretutindeni vrea sa constituie un fond pentru repatrierea decedatilor

 

Ministrul delegat de pentru Românii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, le cere românilor din afara granitelor sa doneze un euro pe an, într-un fond care ar urma sa fie folosit pentru repatrierea decedatilor sau pentru situatii de urgenta.

Bogdan StanoeviciMinistrul a lansat „tema de gândire” pe Facebook, inspirat din campania cu ajutorul careia a fost renovat Ateneul Român.

Faceti un calcul simplu, scrie Stanoevici, si veti vedea ca acest cont special se va putea autoalimenta din dobânda anuala si va putea fi util pentru fiecare dintre voi la un moment dat.

„Când s-a construit Atheneul Roman, fiecare cetatean a dat câte 1 Leu pentru finantarea constructiei. Si astazi avem o perla arhitectonica de care suntem mândri… Dragii mei romani de pretutindeni, va dau o tema de gândire pe perioada vacantei: daca fiecare roman din strainatate ar depune 1 Euro pe an (doar un an) într-un cont special, s-ar putea crea un fond de rezerva din care s ar putea folosi diverse sume pentru platile necesare repatrierii decedatilor, sau pentru situatii de urgenta… Faceti un calcul simplu si veti vedea ca acest cont special se va putea autoalimenta din dobânda anuala si va putea fi util pentru fiecare dintre voi la un moment dat…”, scrie Stanoevici pe reteua de socializare. M.Z. antena3.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie