Presedintele CJ Bacau, Dragos Benea citat la DNA

 

Presedintele Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea, s-a prezentat marti dimineata la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) într-un dosar privind fapte de coruptie în care s-au facut perchezitii la jumatatea lunii iulie.

Dragos BeneaPotrivit unor surse judiciare seful CJ Bacau a fost citat pentru a fi prezent la desigilarea calculatorului ridicat în urma actiunilor anchetatorilor.

Pe 17 iulie a fost efectuata o perchezitie, sub coordonarea procurorilor DNA, la vila în care locuieste Dragos Benea cu parintii si prietena sa. Descinderi au avut loc si în alte 25 de locatii, între care Directia Judeteana de Drumuri si o cladire de birouri din centrul municipiului, despre care se presupune ca ar apartine Adrianei Nistor, prietena presedintelui CJ Bacau, în cadrul unei anchete privind fapte de coruptie, savârsite în perioada 2005-2012.

Tot atunci presedintele Consiliului Judetean Bacau a primit mandat de aducere la sediul DNA Bucuresti.(AS — autor: Madalina Cochinescu, editor: Cristina Tatu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie