Cine este initiatorul conceputului de mediere transparenta, Alan Gross?

 

Alan Gross mediaza, arbitreaza, faciliteaza si formeaza în mai multe locuri din nord-estul Statelor Unite, international si în New York, unde este si Coordonator pentru proiecte speciale si Membru al boardului New York Peace Institute (fostul Safe Horizon Mediation).

Alan GrossÎn trecut a fost Director, Coordonator al programelor de formare si Coordonator al programului 9/11 Family Mediation pentru Safe Horizon.

Pentru munca sa cu victimele atentatului din 11 septembrie a fost recompensat în anul 2006 de Departamentului pentru Justitie al Statelor Unite cu premiul Voluntar pentru victime (Volunteer for Victims Award).

A activat si ca ombudsman pentru Asociatia Americana de Psihologie (American Psychological Association) si pentru Primaria New York, ca arbitru pentru AAA, FINRA si în cauze legate de disputele dintre avocati si clienti pentru onorarii si ca mediator pentru Serviciul de Posta al Statelor Unite si pentru armata americana.

Este beneficiarul premiului ADR Achievement din 2011 al Aociatiei pentru Solutionarea Conflictelor (Association for Conflict Resolution) din NY.

Domnul Gross este absolventul unui MBA si a unui doctorat la Universitatea Standford si a fost profesor de psihologie si sef de catedra la Universitatea din Maryland, membru al Asociatiei de Stiinte Psihologice, autor a peste 50 de carti, capitole si articole legate de solutionarea conflictelor si psihologia sociala.

Este si Membru fondator al Mediatorilor Fara Frontiere (Mediators Beyond Borders).

Alan Gross va sustine la Cluj-Napocain data de 5 septembrie 2014 un workshop cu tema: Medierea Transparenta. Cum sa-ti dezvalui strategiile.

Workshop-ul este organizat de catre Institutul Transilvan de Mediere împreuna cu Asociatia Mediatorilor ULTRASILVAM, Centrul pentru Studiul Conflictelor si Departamentul de Administratie Publica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca.

Vezi detalii despre eveniment AICI.

tabloumediatori.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie