ANAF ar putea modifica declaratia de impozit pe profit (Formularul 101)

 

Formularul 101 prin care contribuabilii platesc impozitul pe profit ar putea fi schimbat, dupa ce un act normativ in acest sens a fost lansat ieri in dezbatere publica pe site-ul ANAF. Printre principalele modificari se numara faptul ca ar putea fi inscrisa in declaratie suma ce reprezinta scutirea de la plata impozitului pe profit care se aplica intre 1 iulie 2014 si 31 decembrie 2016.

declaratie impunereANAF a lansat ieri in dezbatere publica un proiect de ordin pentru modificarea Ordinului ANAF nr. 1950/2012 privind aprobarea modelului si continutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor si taxelor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau retinere la sursa. Conform actului, formularul 101 „Declaratie privind impozitul pe profit” si instructiunile sale de completare s-ar putea schimba.

Printre principalele noutati propuse de Fisc se numara introducerea unor noi categori de venituri si cheltuieli care vor trebui inscrise in formularul 101, precum si a sumei ce reprezinta scutirea de la plata impozitului pe profit care se aplica din 1 iulie 2014.

Citeste mai departe pe avocatnet.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie