Avocatul Poporului prezinta saptamana viitoare solutiile in legatura cu ordonantele privind migratia alesilor locali, Legea educatiei si portul Constanta

 

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat, luni, ca va raspunde în scris, prezentând solutia adoptata si motivarea, atât în ceea ce priveste OUG 55 privind migratia alesilor locali, cât si la celelalte probleme ridicate, respectiv Legea educatiei sau portul Constanta.

victor ciorbea”Am luat si vineri, de altfel si joi unele decizii. Saptamâna aceasta si la începtul saptamânii viitoare veti primi raspuns în legatura cu toate problemele pe care le-ati avut în ultima vreme. S-a lucrat mult si se lucreaza, s-a lucrat mai întâi la documentare, dar acum se lucreaza la redactare. Deci, va voi prezenta solutii si motivarea”, a spus Ciorbea, întrebat daca a avut ragaz sa studieze OUG privind migratia alesilor locali.

Întrebat daca din acest raspuns se poate întelege ca a decis sa atace ordonanta la Curtea Constitutionala, Ciorbea a raspuns: ”Nu, veti vedea ce voi face. Motivarea se face si în situatia în care nu se face sesizare. Dar veti primi pentru fiecare problema în parte raspuns în scris, solutia adoptata si motivarea”.

El a aratat ca va oferi raspuns în scris si în ceea ce priveste Legea educatiei si portul Constanta.

”Si despre Legea educatiei, si despre portul Constanta, si despre altele. Deci, toate marile probleme ale opozitiei am încercat si voi încerca sa vi le dau solutionate si motivate saptamâna asta si cel târziu la începutul saptamânii viitoare”, a spus Ciorbea.

Întrebat ce parere are despre pichetarea sediului Avocatului poporului, Ciorbea a spus ca nu este deranjat de protestul reprezentantilor ACL, dar si-a exprimat speranta ca vor fi discreti.

”Colindatorii, sigur, presupun ca ma asteapta acolo. Ma bucur ca sunt acolo, nu ma deranjeaza, doar sa nu faca scandal prea mare. Nu stiu azi cum se vor comporta, e prima zi, astept sa fie cât mai discreti, în rest sunt bineveniti, nicio problema. Vad însa ca si Primaria Capitalei, si Jandarmeria dau aprobari pe cât o luna – doua. De ce nu-i permanentizeaza? Macar stim, renuntam la cei care asigura paza si-i avem pe ei. Sunt mult mai placuti, sunt tineri si asa mai departe. Deci, nu e nicio problema”, a spus Ciorbea. Liviu Dadacus, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie