Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan urmarit penal de DNA

 

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este urmarit penal de DNA în dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV, fiind acuzat ca ar fi discutat cu Viorel Hrebenciuc sa intervina la CNA pentru obtinerea licentei postului Giga TV, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

dnaGheorghe Stefan a venit luni la Directia Nationala Anticoruptie, la intrare acesta refuzând sa spuna care este motivul prezentei sale în fata procurorilor.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca Gheorghe Stefan a fost chemat la DNA pentru a i se aduce la cunostinta ca a fost pus sub învinuire pentru fapte de coruptie, în dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV.

Potrivit surselor citate, Gheorghe Stefan este acuzat ca, dupa ce ar fi discutat cu Narcisa Iorga, membru în Consiliul National al Audiovizualului (CNA), Gheorge Stefan ar fi vorbit cu deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, pentru ca acesta sa intervina la CNA, în vederea obtinerii licentei pentru postul Giga TV.

În acelasi dosar, mai sunt urmariti penal presedintele CNA, Laura Georgescu, Viorel Hrebenciuc si Narcisa Iorga.

Schimbarea votului privind licenta Giga TV, de catre trei membri ai CNA, s-a facut nejustificat ca urmare a exercitarii necorespunzatoare a atributiilor de serviciu de catre Laura Georgescu, spun procurorii DNA, care o acuza pe sefa CNA de abuz în serviciu.

Viorel Hrebenciuc este urmarit penal pentru ca, sustin anchetatorii, s-ar fi implicat pentru a determina functionari din CNA pentru ca aceasta institutie sa revina asupra deciziei de retragere a licentei postului Giga TV – controlat de primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

Narcisa Iorga este urmarita penal de procurorii anticoruptie pentru ca i-ar fi sugerat primarului din Piatra Neamt în ce mod se poate redobândi licenta si la cine sa apeleze pentru asta, nominalizându-l pe deputatul Viorel Hrebenciuc. Catalin Lupasteanu, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie