Cererea lui Dan Voiculescu privind sesizarea Curtii Constitutionale in dosarul RCS&RDS a fost respinsa de ICCJ

 

Înalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv joi cererea lui Dan Voiculescu de sesizare a Curtii Constitutionale în legatura cu o exceptie de neconstitutionalitate în dosarul privind santajarea administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei, transmite Agerpres.

dan voiculescuDe asemenea, instanta suprema a respins mai multe contestatii depuse de Sorin Alexandrescu, Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu, SC Antena Grup SA, SC Antena 3 SA si SC Intact Publishing SRL.

Acest dosar se afla de aproape 11 luni la Curtea de Apel Bucuresti în faza de dezbateri din camera preliminara, desi noul Cod de procedura penala stipuleaza ca durata procedurii în camera preliminara este de cel mult 60 de zile de la data înregistrarii cauzei la instanta.

Directorul general Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, si Dan Voiculescu au fost trimisi în judecata pe 1 octombrie 2013, fiind acuzati în legatura cu folosirea institutiilor media (televiziuni, publicatii online si scrise) pentru santaj cu scopul obtinerii de foloase materiale ilicite însemnate.

În acelasi dosar au mai fost deferiti justitiei fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala Serban Pop, Camelia Voiculescu, asociat si administrator al societatilor Antena TV Group, Antena 3 si Intact Production, care este si singurul asociat al SC Intact Publishing, George Daniel Matiescu, împuternicit al Intact Publishing, precum si firmele Antena TV Group, Antena 3 si Intact Publishing. Filip Stan, romaniatv.net

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie